Er din ledhejseport den rette for dig?

05-07-2021 10:43:41

Inden for industrielle og kommercielle miljøer har ledhejseporten været en stabil løsning i årevis – hvor den har holdt flowet af mennesker og varer i gang med en optimal brug af pladsen. Men i dag er der flere valgmuligheder end nogensinde før, så hvordan afgør du, hvilken ledhejseport der er den rette for din virksomheds behov?

Hvad angår design, har fjederbaserede eller fjederbalancerede hejseporte udgjort industristandarden i årtier. Og for mange virksomheder er disse porte stadig den ideelle portløsning – de betjenes hurtigt, effektivt og praktisk.

 

Men eftersom mange industrielle og kommercielle opgaver bliver mere krævende, mere intensive og mere udfordrende, er spørgsmålet, om disse porte kan modstå de vanskelige betingelser, de står overfor.

 

Ekstreme betingelser

Til opgaver, hvor hejseporte har intensive eller høje cyklushastigheder, bliver udsat for vand eller andre ætsende materialer, eller skal yde i hygiejnefølsomme miljøer, kan fjederbaserede løsninger stå overfor en række udfordringer.

 

Disse omfatter en øget risiko for slitage, som medfører hyppigere vedligeholdelsesbehov, sammen med kontaminering fra rust, snavs og fedt. Alle kan de medføre uventet nedetid, fuldstændige sammenbrud og i sidste ende højere omkostninger.

 

Valget af direct-drive-løsninger

 I de seneste år har virksomheder med øgede strengere driftsbetingelser vendt blikket mod direct-drive-portdesign i stedet for at udskifte eksisterende fjedre.

 

Disse porte er ideelle til hyppige opgaver, bilvaskanlæg samt korrosionsfølsomme miljøer såsom fødevareområder. Det har reduceret antallet af adskillige driftsrisici og -belastninger ganske enkelt ved fjerne fjedermekanismerne.

 

Hos ASSA ABLOY Entrance Systems har vi haft travlt med at udvikle vores egne direct-drive-portdesign i vores serie af ledhejseporte. Det har erstattet et standard fjederbaseret system med et stærkere, mere optimalt motor- og styringssystem, som skaber en lang række fordele. Fra nemmere og hurtigere installation til reduceret kontaminering, nedbrud og mere.

 

Klik her for at se, hvordan vi kan hjælpe dig med at drive din virksomhed fremad.