Hjælper dine porte din virksomhed med at optimere effektiviteten?

20-10-2020 10:06:06

Man kan godt synes, at ordet 'effektivitet' bliver brugt for meget i erhvervslivet, og det er ikke altid helt klart, hvad der faktisk menes. For os er der dog ingen tvivl om betydningen af 'effektivitet'. Robuste, pålidelige indgangsløsninger, der optimerer strømmen af varer og mennesker, forbedrer produktiviteten og reducerer omkostningerne.

Uanset hvilken branche man er i, bør industriporte kun fremme arbejdsgangene, ikke sinke dem.

I dag er der med rette voksende fokus på, hvordan din virksomhed kan spare energi. På ét plan er det et traditionelt økonomisk mål. Kort sagt sparer man penge, når man sparer på energien.

Men det er ekstra vigtigt, hvis din virksomhed er afhængig af en kontinuerlig strøm af varer, køretøjer og mennesker eller af temperaturregulering.

 

Bæredygtige mål

Energibesparende strategier har imidlertid bredere konsekvenser nu. I vores løbende indsats for at opnå bæredygtighed skal vi alle finde metoder til at reducere energiforbruget for at undgå at belaste ressourcer og derved potentielt skade miljøet.

Energieffektivitet er et ønskværdigt mål, ikke kun for erhvervslivet, men for hele vores planet.

Vi tror på, at nøglen til effektivisering kan sammenfattes i ét ord. Hurtighed.

Industriporte, der åbner og lukker hurtigt, er med til at minimere varmetab, opretholde køletemperaturer og reducere træk, hvilket giver uovertrufne energibesparelser – selv med mange daglige portåbninger.

 

Effektivitet hver dag

Men det handler ikke kun om arbejdsgange. Hurtiggående industriporte er også ensbetydende med kortere ventetid for dine medarbejdere, når de udfører deres daglige opgaver, og mindre ophobning af køretøjer, der transporterer varer og leverer serviceydelser. Optimering af trafikstrømmen kan kun øge forretningseffektiviteten yderligere.

I tider med usikkerhed og konstante forandringer skal du være i stand til at reagere hurtigt for at opretholde effektiviteten. Det giver ASSA ABLOY dig mulighed for at gøre hver eneste dag.


Få mere at vide om vores hurtiggående ledhejseporte her:
https://www.assaabloyentrance.dk/da/produkter/industriporte/ledhejseporte/