Hold forretningen kørende med en serviceaftale

25-11-2019 11:10:00

Når du har købt dine indgangsløsninger hos ASSA ABLOY Entrance Systems, er det bare at læne dig tilbage og nyde de effektiviserede flows og sikkerhedsmæssige foranstaltninger, som indgangsløsningerne har medført. Eller er det nu også bare det?

Ja, selvfølgelig skal du nyde de løsninger, du har fået installeret, men hvis du tror, at rejsen stopper her, tager du en smule fejl. Ligesom en bil skal til syn og service, skal dine indgange også plejes ind imellem, så de ikke giver dig uforudsete nedbrud - nedbrud som i sidste ende vil koste dig dyrt med en bremset produktion eller, i værste fald, forårsage uheld på arbejdspladsen.

Vidste du, at det faktisk er lovpligtigt at have ét årligt serviceeftersyn på dine porte eller andre indgange?

 

Når indgangen går i stå, gør produktionen det også

Indgange i vores dagligdag er noget, vi tager for givet. At gå ind og ud ad en port eller dør er en automatisk handling, vi foretager os uden at tænke videre over det. Sådan er det bare. Det er først, når indgangene gør det umuligt for os at komme ind eller ud, at vi bemærker, hvor stor en betydning de egentlig har.

Tænk hvis døren til din butik stoppede med at virke, så dine kunder ikke kunne komme ind - eller ud igen for den sags skyld. Eller tænk hvis indgang

en til dine varer, hvor lastbilen henter dem, ikke virker, så leveringen af dine produkter bliver forsinket.

I sidste ende kan en stoppet indgang have enorme konsekvenser for din forretning og bundlinje - og det er oftest først, når uheldet er ude, at der bliver handlet på det.

Alt det vi ikke ser, er det, der betyder mest

Næste gang du er ude at handle i det lokale storcenter eller parkerer din bil i en p-kælder, så prøv at stoppe op i bare 10 minutter og kig på strømmen af mennesker og biler, der går og kører ind og ud. Flowet er konstant, og du vil med garanti næsten ikke kunne følge med, hvis du forsøger at tælle.

Hvis vi tager karruseldøren i et storcenter, roterer sådan en dør gennemsnitligt 45.000 gange om dagen. Mekanismerne og delene i motoren bag bevægelserne er ikke noget, du kan se eller tænker over, men de er essentielle for at holde døren kørende hele dagen.

For at fortsætte i bilmetaforen ved vi alle, at det slider lidt ekstra på bilen, når du for femte gang smutter til Sydfrankrig på kør-selv-ferie i sommermånederne - og det samme gør det på reservedelene i dine indgange, når de har åbnet og lukket eller roteret nok gange.

Selvom ASSA ABLOYS indgange er robuste og godt konstruerede, ligger de konstante bevægelser et enormt pres på hver enkelt del, som, hvis ikke de vedligeholdes, i sidste ende holder op med at virke.

 

Få en serviceaftale i hus og spar penge og besvær

Med en serviceaftale hos ASSA ABLOY Entrance Systems kan du undgå uforudsete nedbrud og forsinkelser i produktionen. Du ved bedre end andre, at driftsforstyrrelser er lig med tabte penge.

Selv når der kun er tale om et par timer, kan beløbet hurtigt løbe op, hvis bare én essentiel indgang er brudt ned. Forestil dig, hvis du så har 50 andre indgange, hvor der kan ske det samme. Serviceaftalen hos ASSA ABLOY Entrance Systems betaler du et beskedent beløb pr. indgang om året for - afhængig af antallet.

Og har du 50 porte, der skal til eftersyn, vil du med en simpel hovedregning hurtigt opdage, at investeringen i en serviceaftale er håndører, sammenlignet med de penge du ville tabe, hvis bare én indgang bryder ned.

Derudover behøver du med en serviceaftale ikke bekymre dig om at huske at få tilset dine indgangsløsninger. Vores lokale serviceteknikere sørger nemlig for at få lagt planlagte besøg i kalenderen hvert eneste år med forebyggende vedligeholdelse, hvor de sikrer, at sikkerheden og kvaliteten er i tiptop.

Med sig i rygsækken har serviceteknikerne både viden, ekspertise og reservedele - alt sammen for at kunne holde dine indgange åbne og din forretning kørende.

 

Kontakt os for at høre mere

 

Læs mere om de tre forskellige servicepakker her.