Hvordan kan porte hjælpe med at skabe et bedre arbejdsmiljø?

15-03-2021 13:17:39


Ledhejseporte har mange forskellige funktioner, og de porte der kan hjælpe med til at forbedre dit arbejdsmiljø, er nogle af de mest innovative. De mest effektive og produktive virksomheder har tilfredse og sunde medarbejdere. Et komfortabelt arbejdsmiljø er lige så vigtigt for arbejdspladsen som en industriport er.

 

Tætninger

En tætning rundt om hver side af en ledhejseport minimerer træk og holder uønskede partikler som støv og skidt ude. En tætning begrænser også temperaturændringer – ønsker du at varm luft forbliver indenfor i bygningen, vil det med sikkerhed ikke forsvinde ud gennem sprækkerne rundt om dine indgangspartier.

 

En brudt kuldebro

Når temperaturen på indersiden af porten kan trække ud på ydersiden af den samme port, kaldes det en kuldebro. En velisoleret port har en brudt kuldebro – en kuldebro er brudt ved at sikre, at der ikke er nogen direkte kontakt mellem materialerne på indersiden og ydersiden af porten.

En ledhejseport med en brudt kuldebro forbedrer dit indendørs klima ved at minimere uønsket temperaturudveksling indvendig og udvendigt, og derved mindskes risikoen for at der skabes kondens, som kan påvirke luftkvaliteten.

 

Automatiseret effektivitet

Automatisering og indstilling af åbningstider kan forbedre dit arbejdsmiljø markant. En port, som er designet til at åbne nemt og effektivt forhindrer unødvendige åbninger af porten – og derved også uønsket temperatur og varmetab - til et minimum, og dine medarbejdere kan nyde den stabile indendørstemperatur hele dagen.

Så hvis du er på udkig efter en måde at forbedre komforten af dit indendørsklima – hvorfor så ikke starte med dine porte?

 

Kontakt os for at høre mere