Undgå disse 4 fejl når du vælger industriport

21-01-2020 14:28:36

Når du køber en industriport, skal processen forløbe hurtigt og enkelt, og den skal give dig tryghed – også på langt sigt. Her lærer du 4 klassiske fejl at kende, som du bør undgå, når du køber port!

Vi har mange års erfaring med at arbejde med porte, og vi er ind imellem stødt på fejl eller uheld, som har gjort det vanskeligere eller dyrere for vores kunder at vælge, montere og bruge deres portløsninger. Her er 4 almindelige fejl, som du bør lære at undgå, så du er på vej mod et godt resultat, allerede inden du kontakter leverandøren.

 

Fejl 1: Du tænker ikke på forhindringer rundt om porten

Af og til arbejder elektrikere eller andre håndværkere rundt om portåbningen, efter at du har bestilt porten. Det kan føre til, at der bliver monteret udstyr rundt om portåbningen, som kan gøre monteringsarbejdet vanskeligt. I værste fald er der slet ikke plads nok til porten, når montøren kommer!

Tag højde for eventuelt arbejde, som kan lægge hindringer i vejen for montøren. Og gør det, allerede inden du bestiller porten. Så slipper du for ubehagelige overraskelser.

 

Fejl 2: Du vælger den forkerte farve eller det forkerte materiale

Du ville blive overrasket over, hvor mange der bestiller produkter, hvor farverne ikke passer til bygningen, eller hvor materialerne ikke kan tåle de forhold, porten skal klare!

Sørg for at få at vide, hvilke farver bygningen har (gerne med farvekoder), og hvilke påvirkninger porten vil blive udsat for – inde og ude. Med disse fakta kan du lettere bestille en portløsning, der passer ind.

Husk: Hvis du bestiller en af vores standardfarver, bliver det meget lettere at vedligeholde porten, og det bliver meget billigere at udskifte beskadigede portsegmenter.

 

Fejl 3: Du involverer først leverandøren sent i processen

Medmindre du er ekspert i porte, kan det være vanskeligt og tidkrævende for dig at forudse, hvilke problemer der kan opstå før, under og efter montering af din portløsning. Den viden har din portleverandør til gengæld.

Tag en snak med leverandøren om dine behov og ønsker allerede tidligt i forløbet, så du får uvildig ekspertviden på banen i dit projekt – jo før, jo bedre!

 

Fejl 4: Du vælger en kortsigtet løsning

De fleste fokuserer på prisen, når de sammenligner forskellige tilbud. Det er helt forståeligt, men at vælge det billigste alternativ på kort sigt er ikke altid det mest lønsomme på langt sigt.

En industriport skal holde i mange år. Derfor bør du også tage hensyn til kvalitet, materialevalg og brugsområder, når du bestiller en port. Det er sandt, at du kan spare nogle tusindkronesedler på at vælge en billig løsning, men det hjælper jo ikke meget, hvis du alligevel skal udskifte porten efter få års drift på grund af slitage eller defekter.

 

Kontakt os for at høre mere