Vælg den rigtige industriport for at optimere din arbejdsplads

30-11-2020 08:00:00

Kvaliteten af dit indeklima kan have stor indflydelse på den måde, din virksomhed drives på.

 Den nye normal

Som vi alle ved, har den måde, verden virker på, ændret sig. Fra fjernarbejde til onlinemøder har vi været nødt til at tilpasse os alternative måder at udføre vores arbejde på i usikre tider. Mange brancher kræver dog stadig, at medarbejderne er fysisk til stede på arbejdspladsen. For dem har ingenting ændret sig.

 

På trods af de seneste dramatiske ændringer i arbejdskulturen skal de grundlæggende medarbejderbehov stadig opfyldes - hver dag. Der er med rette en langt større udforskning af forholdet mellem arbejdsmiljø og trivsel. Enhver arbejdsgiver bør spørge sig selv, om jeg vil skabe et ideelt arbejdsklima, der fremelsker produktive og glade medarbejdere?

 

Lad der blive lys

Der er især meget forskning i belysningens indvirkning på ydeevne og velbefindende. De fleste menneskers reaktioner på de skiftende årstider afslører imidlertid, hvor meget vi værdsætter og drager fordel af naturligt dagslys. Omvendt ved vi alle, at kortere dage, længere nætter og mørke forhold har en negativ indvirkning på både vores humør og vores produktivitet. Kort sagt har vi brug for lys for selv at skinne.

 

Samme undersøgelse har vist, at arbejdspladser altid bør optimere det naturlige lys, hvor det er muligt, især under forhold, der kræver kontinuerlig eller udelukkende indvendig drift. Ud fra et rent kommercielt perspektiv har virksomheder, der er afhængige af at demonstrere eller udstille produkter, desuden brug for et passende lysindfald for yderligere at forbedre forbrugeroplevelsen.

 

Indeklima

Et optimalt arbejdsmiljø handler naturligvis ikke kun om naturligt lys. Ved siden af dette er luftkvalitet og indetemperatur også faktorer. Drift, der er afhængig af et kontinuerligt flow af varer eller mennesker, kræver solid temperaturregulering og isolering for yderligere at sikre optimale arbejdsforhold indendørs.

 

Træk og unødvendigt varmetab kan være enormt skadeligt for virksomhedens effektivitet. Igen skal arbejdsgiverne være opmærksomme på, at deres arbejdsmiljø ikke påvirker deres indeklima og deres medarbejdere negativt.

 

En synlig løsning

Vi har for nylig tilføjet to nye ledhejseporte til ASSA ABLOY-familien, som hjælper med at forbedre indeklimaet og de indvendige arbejdsforhold. De optimerer ikke kun udsynet og det naturlige lysindfald, men giver også høj isolering - sidstnævnte har vinduer i fuld bredde, der maksimerer lysindfaldet i din virksomhed.

 

Efterhånden som vi forsøger at tilpasse os de konstant skiftende arbejdsforhold, vi befinder os i, giver det mening, at virksomheder og drift stræber efter at indføre en mere holistisk tilgang til medarbejdertilfredshed. Og et behageligt og pålideligt arbejdsmiljø er et godt sted at starte.

Få mere at vide om ASSA ABLOY's isolerede ledhejseporte med vinduer i fuld bredde.